Bakgrund

 

Design med hjärta och miljö i åtanke.

Vi är tre systrar som har startat Zäta. Vår utgångspunkt är att vi vill öka möjligheten att kunna köpa eller hyra klänningar där miljö och hållbarhet har en naturlig del. Ni kan även få återuppliva en gammal skatt och ta vara på både design och material. Fler och fler tänker hållbart och ekobröllop är en trend som bara tycks öka. Vi eftersträvar att uppnå vackra hantverk med hög kvalitet, fin passform och omsorgsfull design.

Vi försöker vara miljösmarta på alla sätt vi kan i hela processen från början till slut. Vi återanvänder tyg och material som redan har belastat vår miljö. Detta gör vi genom att använda endast miljövänligt eller miljömärkt material såsom återanvänd sytråd, miljömärkta tyger och använda miljövänligt papper till visitkort och annat PR-material.

 

Systrarna Zäta

Anneli Zamlynska
Designer, produktion

Bakgrund

Kärleken till färg, form och design har jag haft sedan barnsben och jag har sytt så länge jag kan minnas. Jag är från grunden textil- och bildlärare och började arbeta som lärare 2009. Mina första 4 år undervisade jag på gymnasiet, Textil designprogrammet. Därefter påbörjade jag en tjänst på en grundskola där jag nu arbetar som textil- och bildlärare.

Min största passion är att kunna kombinera design med hållbart tankesätt då jag har undervisat och blivit skrämmande medveten om modebranschens negativa påverkan på miljön.

Anna-Maria Zamlynska
Ekonomi

Bakgrund

Jag har en gedigen utbildningshistorik då jag har utbildat mig till gymnasielärare och turismvetenskap med ekonomisk inriktning. Så det föll sig naturligt att jag tar hand om den ekonomiska biten i företaget. 

Idag arbetar jag även som gymnasielärare inom turism och inom eventbranschen. 

Viktoria Zamlynska
PR

Bakgrund

Jag har stort intresse för media och fotografering så jag råder över bl.a. Instagram och Facebook i företaget.

Jag arbetar som administratör i dagsläget och jag har koll på vad som händer inom sociala media. I grund och botten så har jag utbildning inom servicebranschen.

Zätaloggan sammansatt.png

Kostnad

Brudkläderna designas och tillverkas omsorgsfullt av vår designer Anneli, i en liten ateljé, i Stockholm. Vi lägger stort fokus på att bruden ska känna sig trygg och nöjd under hela processen. 

Vid prisuppgift av brudkläderna ber vi er att kontakta oss via mail, anneli@zatasomnad.se. 

Ni kan köpa/hyra brudkläder från vår samling eller få samma modell uppsydd, i annat material (då materialet är begränsat) som vi tillsammans väljer ut. 

Boka in dig på en konsultation/provning av brudkläder. Kostnad 500:- (dras av vid eventuellt köp/hyra/sömnad av brudklänning hos oss).

Välkomna! 

 


Våra varma rekommendationer

 

Vi har haft många samarbeten med kreativa och duktiga bröllopsleverantörer. Här rekommenderar vi varmt flera hängivna och skickliga kreatörer och leverantörer. Ta en kik!  

 
ND8_0665.jpg

Bröllopsfotograf SNOWflake Photo

Christell är en genomvarm person med stort hjärta. Hon är otroligt kreativ, noggrann och hon har en talang utöver det vanliga. Detaljerna fångar hon med precision och hon lyckas skapa en fantastisk stämningsfull känsla i sina bilder även om vädergudarna inte är på vår sida. Christell utför mirakel. 

ND8_9103.jpg

BLOMMOR MELODY FLOWERS

Fina Victoria skapar dina drömblomster till ditt bröllop. De har en smakfull estetik och de är lyhörda för din idé. Med deras erfarenhet och kunskap kan de gör allt från från brudbuketten till tårtblommor om ni så vill.