Stylad photoshoot

Vi har fått samarbeta med olika partners inom bröllopsvärlden vilket är otroligt kul, vi lär känna många seriösa och kreativa personer som brinner för bröllop och allt som har med det att göra.

Vi lånade exempelvis ut nya brudlivet Solvända och brudkjol Kungsljus för fotografering i januari för Jenny Drakenlind. Hon fångade en fantastisk vinterdag i sitt bästa slag. Genom en stylad fotografering så får ni se hur våra brudkläder kan se ut på en modell med allt däromkring med hår, smink, asseccoarer etc. Ni får en helhetsbild och inspiration. Jag älskar det! 

Vi vill även satsa på att brudkläderna ska kunna bäras av dig, en helt "vanlig" brud utan att känna pressen att passa in i ett ideal som för oss är obegriplig standard. Du ska inte passa in i klänningen utan klänningen ska passa dig oavsett kroppstyp. Du är vacker som du är! Njut av din viktiga dag i en klänning som du känner dig bekväm i. 

Vi har fått påtryckningar att vi ska ta pressbilder med riktiga modeller. Javisst det kan vi göra MEN vi vill absolut inte slopa ditt naturliga, vackra jag, som jag är! Vi är ett företag som satsar på miljön men vi vill även sträva efter att luckra upp idealbubblan. Det är inget fel i att sträva efter dagens ideal, om du vill det så ska du göra det, men vill du inte det, då ska du inte göra det. Alla är vi olika och vi på Zäta vill främja olikheter. 

Tack Jenny för att vi fick vår brud-kombo så fint fotad. 

Kärlek!

Allt gott! /Anneli