Bröllopssäsongen 2018 är igång!

I helgen ställde vi ut på Wedding Fairs bröllopsmässa i Stockholm igen. Det är en himla mysig och intim mässa där vi får kvalitetstiden för alla brudar och par som besöker oss. Vi blev överrösta med positiva och peppande ord som ger oss styrkan att fortsätta att driva vår idé där miljön står i fokus. Kärlek! 

Varje klänning är unik! Den tid och energi vi lägger bakom våra klänningar syns inte riktigt men framöver ska vi försöka förtydliga och förklara vårt arbete bakom. Allt är sytt och designat av mig i en liten ateljé i Bromma, Stockholm. Materialet är noga och eftertänksamt utvalt och kvalitetssäkrat. Det enorma detektivarbetet som ligger bakom och den historiska tyngden som måste kliva fram. Att hitta de fantastiska handgjorda spetsbårderna, vackra spetstygerna som vi har hittat, spetsar daterade från 30-40-talet, den lyckan! .

OCH vet du mängden av skadliga kemikalier som finns i nyinköpta kläder och textiliter, även på metervara? Det enklaste är att blunda för informationen men - "Enligt en rapport från Kemikalieinspektionen är mer än 10% av de kemikalier som används i textilier skadliga för oss människor och runt 5% bedöms vara mycket miljöfarliga." Det positiva med vår verksamhet är att allt material som vi hanterar är troligtvis, sedan tidigare tvättat flertalet gånger och vi tvättar det ytterligare vid kvalitetskontrollen. Så vårt material snällare mot dig, din hud och miljön.

Vi vill tacka alla besökare och utställare som gjorde denna mässa så underbar! Och tack alla par som är medvetna och väljer ekobröllop eller gör miljösmarta val till sitt bröllop. 

Allt gott! /Anneli