Underbara möten

Semestern är till ända och jag är tillbaka i min lilla ateljé. Det har lugnat ner sig lite med beställningar men vi har mycket att se framemot i höst. Vi ska ha fler samarbeten med wedding shoots för att visa möjligheterna med miljösmarta brudklänningar och vi kommer att komma till Wedding Fair- mässan som äger rum i slutet av oktober i Stockholm. Redan nu kan du boka in dig på en kostnadsfri brudkonsultation. Maila till anneli@zatasomnad.se. 

Vi hade en photoshoot där Frida Furberg, bröllopsfotograf tog vackra foton en strålande dag i juni. Vi samarbetade även med talangfulla Letícia Tavares från Le Beauty, make up- och hårstylist och för de otroligt vackra blommorna stod Melody flowers. Bilderna ser ni under Photoshoot Summer.

Jag vill även nämna att jag har haft underbara möten med blivande brudar där jag har blivit känslomässigt knuten till brudklänningarna eftersom jag spenderar så mycket tid och omsorg med varje stycke. Så jag blir alldeles varm när jag får se fotoglimtar från bröllopen. Det kommer att dyka upp bröllopsbilder snart.  

Allt gott! 

/Anneli 

Frida_Furberg_photographer_webb_ex_2.jpg
Frida_Furberg_photographer_webb_ex_1.jpg