Lågsäsong men...

Här står ekonomiansvarig Anna-Maria bredvid Skogsstjärnan från mässan.

Här står ekonomiansvarig Anna-Maria bredvid Skogsstjärnan från mässan.

Det är lågsäsong men vi har ändå mycket kul för oss. I oktober var vi med på en bröllopsmässa som ägde rum i Stockholm i GT30 lokaler. Wedding Fair höll i den mysiga och mer intima mässan. Vi fick i lugn och ro träffa och prata med glädjefyllda brudpar.

Redan den 20 januari blir det ytterligare en mässa med Wedding Fair i samma lokaler och vi kommer självklart att finnas på plats. Så passa på att möta oss och alla andra medverkande. Inträdet är helt gratis. 

Vi har redan fått in bokningar för brudkonsultationer så passa på att boka in en tid så kan du få prova urvalet vi har eller om du har en idé till din klänning så skissar vi på den eller om du har en gammal klänning som kan designas om. 

Maila oss på anneli@zatasomnad.se så bokar vi in en tid. Brudkonsultationen är kostnadsfri. 

Allt gott! /Anneli