Brudkläder

Ängsklockan

 

De böljande linjerna är utsökt stilrena med ett släp som bryter av likt Ängsklockans spetsiga kronblad.

 

 

Lin

 

I sin spröda enkelhet har vi Lin. Romantiska spetslivet bryts av med ett stramt midjeband som möter den luftiga kjolen som faller drömlikt och mjukt mot marken.

 
0032.jpg

 

Ginst

Varm pärla i spets som andas 60-tal. Kan bäras med eller utan band. Motvecket i ryggen skapar en linje av elegans. 

 
0058.jpg

Linnea

 

Skönheten Linnea. I de djupa skogarna i Småland kom inspirationen till den första brudklänningen.  Där fann vi detta vackra material och designen tog form. 

 

Liljekonvalj

 

Ett brudliv i satin blev början till denna klänning som sedan designades om till en klassisk dröm i spets. Enkel och vacker som liljekonvaljen.

 
0195.jpg

Mistel

 

Mistel formas efter din vackra kropp. Mjuk, glansig med böljande rörelse. Släpet är rundformat likt mistelns blad. Kyssen är nära. 

 

Tovsippa

 

En unik och vacker klänning i empireskärning som tar inspiration från det Öländska landskapet. Balconettelivet har matt och glansig struktur. Kjoldelen är beklädd med tryckta blommor i vit och grå nyans.

 
Modell: Jessica Palnér

Murgröna

 

Tvådelad luftig dröm. Livets urringning är beklädd med klättrande blad och baksidan är beklädd med en vacker knapprad. Helcirkelkjolen i mjukt brudtyll skapar subtil lätthet. 

 

Foto: Matilda Söderström Hår- och make up: Karin Johansson Blommor: Rental stories Fluga: Metzerverket

Modeller: ÄngsklockanJessica och Josef, Lin Hanna och Michael, Ginst - Emma, Linnea - Lina, Liljekonvalj - Susanna,  Mistel - Emma, Tovsippa - Jessica, Mistel - Jessica och Josef